ELAZIĞ / ALACAKAYA - Çakmakkaya İlkokulu

Çakmakkaya İlkokulu

Çakmakkaya Köyü/Alacakaya/ELAZIĞ
Vizyon
Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
Misyon
Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
İLÇE KİTAP OKUMA YARIŞMASI BİRİNCİLİĞ
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
ULAŞIM SORUNU YOKTUR. İl Merkezine günlük gidiş-geliş yapılabilmektedir. Gidiş geliş yapan Öğretmenimiz vardır.
var
KÖY
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İL MERKEZİNE 85km İLÇE MERKEZİNE 7km UZAKLIKTADIR. İL VE İLÇE MERKEZİNE GÜNLÜK ULAŞIM SAĞLAYAN ÖĞRETMENLERİMİZ MEVCUTTUR.